Path across labyrinth

Upravljanje projektima

Vaš projekt, naša briga, ničija glavobolja, zajedničko rješenje.

Projekti Vam nisu nepoznat pojam. Odlučili ste primijeniti svoje projektno iskustvo u informatičkom području. Konačno želite provesti promjenu ili nadogradnju informatičkog sustava kako treba i po svim pravilima.

Ali kako vrijeme prolazi počinjete uviđati da informatički projekti imaju osobitosti koje niste prije vidjeli. Informatički partneri govore nepoznatim jezikom, imate osjećaj da Vaše potrebe i zahtjevi nisu baš shvaćeni. Kao da ista riječ nema isto značenje Vama i informatičarima.

Možda priroda Vašeg posla nije projektna. Možda se prvi puta susrećete s projektom kao činjenicom poslovanja. Niste sigurni što možete očekivati niti kako se pripremiti. Svjesni ste da reda mora biti, ali količina papira i odluka jednostavno djeluje zastrašujuće. Nije Vam jasno kako se itko normalan u tome može snaći.

U oba slučaja: dobrodošli u svijet informatičkih projekata.
Svijet pun čudnih riječi, mističnih procesa i još čudnijih rezultata.

Ako nam dopustite naši stručnjaci će Vam rado pomoći i preuzeti teret upravljanja projektom. Raspoloživ je cijeli raspon usluga od pripreme projekta i upravljanja istima do primopredaje i upravljanja životnim ciklusom sustava.

it-consulting-450x394Projektni nadzor

Već imate projekt? Odlično!

Treba Vam neovisno mišljenje i nadzor ili jednostavno netko da pripazi kako se projekt provodi? Na raspolaganju smo Vam i u ovom slučaju.

how_to_chooseSavjetodavne usluge

Pripremate projekt ili veće zahvate u Vašem informatičkom sustavu?
Ako Vam treba savjet više, uvjek smo tu za Vas.

Podržavamo Vas u:

  • projektiranju i planiranju infrastrukture
  • pripremi i provjeri projektne dokumentacije
  • izradi procjena, planova i troškovnika
  • svim sličnim aktivnostima po Vašem zahtjevu